Πως να έρθετε στα διαμερίσματα Erodios Apartments

Το Erodios Apartments διαθέτει δώδεκα επιπλωμένα διαμερίσματα (ενός ή δύο υπνοδωματίων) και βρίσκεται σε κεντρικό μέρος των Καλυβών. Οι Καλύβες είναι μια παραθαλάσσια μικρή πόλη, 20 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης των Χανίων

 

Με αεροπλάνο (από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) στο αεροδρόμιο Χανίων:

Aegean Airlines: aegeanair.com
Olympic Airways: olympicair.com

Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: aia.gr

Από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου μέχρι τις Καλύβες είναι περίπου 1,5 με 2 ώρες οδήγηση, ανάλογα με την κίνηση στην εθνική οδό.

Mε πλοίο (από Πειραιά):

Καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά για Χανιά (λιμάνι Σούδας) ή για Ηράκλειο.

Anek Lines: www.anek.gr
Minoan Lines: www.minoan.gr
Γενικά: www.ferries.gr/booking

Λιμενικό Πειραιά, τηλ.: 210 4226000

Η διαδρομή από το λιμάνι του Ηρακλείου μέχρι τις Καλύβες διαρκεί περίπου 1,5 με 2 ώρες, ανάλογα με την κίνηση στην εθνική οδό.

Προς τις Καλύβες και τα διαμερίσματα:

Μπορούμε να κανονίσουμε να σας πάρει ταξί κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι. Εναλλακτικά μπορείτε να έρθετε με λεωφορείο.

Πληροφορίες για τα δρομολόγια λεωφορείων:

KTEL: bus-service-crete-ktel.com/
bus-service-crete-ktel.com/timetables.html
tel.: 28210 93306, Rethimno tel.: 28310 22212, Heraklion tel.: 2810 221765

Οδηγίες για να έρθετε στα διαμερίσματα:

Για τους αριθμούς που αναφέρονται στο κείμενο με τις οδηγίες παρακάτω, συμβουλευτείτε το χάρτη/σχεδιάγραμμα που ακολουθεί.

chania kalives erodios apartments directions map

α. Είστε στην εθνική οδό και έρχεστε από Χανιά: αναζητήστε πινακίδες προς Καλάμι - Καλύβες, είναι αριστερή στροφή.
Όταν στρίψετε, θα βρεθείτε σ' έναν στενότερο δρόμο που οδηγεί κατευθείαν στις Καλύβες (δρόμος 6) και στην κεντρική πλατεία (5), όπου θα δείτε μία μεγάλη εκκλησία (της Αγ. Παρασκευής) (4).
Στρίψτε δεξιά, ώστε η εκκλησία να είναι στα αριστερά σας και συνεχίστε όλο ευθεία, μέχρι να συναντήσετε την πρώτη δεξιά στροφή (Δ1) (έχει ένα δέντρο στη μέση του δρόμου).
Στις επόμενες δύο μικρές διασταυρώσεις στρίψτε πάλι δεξιά και δεξιά, και τέλος μία μικρή αριστερή στροφή και φτάσατε στα διαμερίσματα.

Εναλλακτικά όταν έρχεστε από Χανιά, μπορείτε να περάσετε τη στροφή προς Καλάμι - Καλύβες και να φτάσετε μέχρι τον κόμβο των Καλυβών, όπου κάνετε δεξιά (θα βγείτε από την εθνική οδό) και μετά αριστερά (θα είστε στον δρόμο 8) και κατευθύνεστε προς το σχολείο των Καλυβών: από τον δρόμο 8 στρίβετε αριστερά, περνάτε τη μικρή γέφυρα και συνεχίζετε προς τα αριστερά της διχάλας. Θα συναντήσετε το σχολείο (3) στα αριστερά σας και θα στρίψετε αριστερά, μετά όλο ευθεία μέχρι την πρώτη δεξιά στροφή κτλ.

β. Είστε στην εθνική οδό και έρχεστε από Ρέθυμνο: αναζητήστε πινακίδες για τον κόμβο των Καλυβών και στον κόμβο κάντε δεξιά (θα βγείτε απ' την εθνική οδό). Θα έχετε δει στα αριστερά σας και το μεγάλο καμπαναριό της εκκλησίας του Αγ. Ραφαήλ.
Μετά στρίψτε δεξιά (θα είστε στον δρόμο 8) και κατευθυνθείτε προς το σχολείο των Καλυβών (3): από τον δρόμο 8 στρίψτε αριστερά, περάστε τη μικρή γέφυρα και συνεχίστε προς τα αριστερά της διχάλας.
Θα συναντήσετε το σχολείο (3) στα αριστερά σας και θα στρίψετε αριστερά. Μετά πηγαίνετε όλο ευθεία, μέχρι να συναντήσετε την πρώτη δεξιά στροφή (Δ1) (έχει ένα δέντρο στη μέση του δρόμου).
Στις επόμενες δύο μικρές διασταυρώσεις στρίψτε πάλι δεξιά και δεξιά, και τέλος μία μικρή αριστερή στροφή και φτάσατε στα διαμερίσματα.

Στη διαδρομή υπάρχουν ταμπέλες με το λογότυπο των διαμερισμάτων.

Ο συγκεκριμένος "κύκλος" είναι για να προσεγγίσετε τα διαμερίσματα με αυτοκίνητο. Αν κινείστε με τα πόδια, υπάρχει πεζόδρομος (2), που οδηγεί απευθείας στην πλατεία των Καλυβών .

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες διευκρινήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2825083131.

 

 

Αποστάσεις.
Καλύβες από:
Αεροδρόμιο Χανίων: 22km
Λιμάνι Χανίων (Σούδα): 16Km
Χανιά: 20 Km (περίπου μισή ώρα με μέτρια κίνηση)
Ρέθυμνο: 40 km
Ηράκλειο: 130km