Κρατήσεις

Τα διαμερίσματα Erodios Apartments, λειτουργούν από τον Μάη έως τον Οκτώβρη, στις Καλύβες Αποκορώνου, 20 χιλιόμετρα ανατολικά από την πόλη των Χανίων.

Σας συνιστούμε να κάνετε την κράτησή σας αρκετά νωρίτερα ώστε να εξασφαλίσετε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα.

Πριν να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα, σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους στο τέλος της σελίδας.

Φόρμα κράτησης

2012

2012

x

x

 

* : υποχρεωτικά πεδία
**: σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να παραλάβετε το διαμέρισμα μετά τη 1:00μμ την ημέρα της άφιξής σας και πρέπει να το παραδώσετε μέχρι τις 12:00 την ημέρα της αναχώρησής σας. Σε περίπτωση που θέλετε να μπείτε στο διαμέρισμα νωρίς το πρωί πρέπει να κλείσετε και την προηγούμενη νύχτα, ενώ εάν θέλετε να κρατήσετε το διαμέρισμα (εφόσον είναι διαθέσιμο) μετά τις 12:00 υπάρχει επιπλέον χρέωση
***:εάν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση για παραπάνω από ένα διαμερίσματα σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το πλήθος και τον τύπο τους

 

Όροι κράτησης

1. Στέλνοντας τη φόρμα δεν έχετε καμία υποχρέωση. Θα σας απαντήσουμε με email τις επόμενες (το πολύ 24 ώρες) για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα και το συνολικό κόστος (παρακαλούμε να συμβουλευθείτε την ιστοσελίδα "τιμές"). Εάν δεν λάβετε email από εμάς, σας παρακαλούμε να στείλετε τη φόρμα ξανά, αφού βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε πληκτρολογήσει σωστά τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email).

2. Εφόσον επιθυμείτε να προχωρήσετε σε κράτηση, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό. Η πολιτική μας είναι να "κρατάμε" για 2 με 3 μέρες τα διαμερίσματα που ζητήσατε, ώστε να σας δίνουμε χρόνο να αποφασίσετε και να ρυθμίσετε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του ταξιδιού σας, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το(τα) διαμέρισμα(τα) θα είναι ακόμα διαθέσιμα μετά την περίοδο αυτή.

3. Προκειμένου να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας, πρέπει να προκαταβάλετε, στις επόμενες μέρες το 25% του συνολικού κόστους της κράτησής σας ή εαν αυτό το ποσό είναι μικρότερο από το κόστος της διανυκτέρευσης, το κόστος της διανυκτέρευσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε α) την πιστωτική σας κάρτα ή β) να καταθέσετε το ποσό σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Θα σας στείλουμε περισσότερες λεπτομέρειες στο απαντητικό email.

4. Μόλις προκαταβάλετε το ποσό, θα σας στείλουμε με email ένα "voucher" (αποδεικτικό κράτησης) με τα πλήρη στοιχεία της κράτησής σας.

Μπορείτε να εξοφλήσετε το υπόλοιπο οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας είτε με μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το κάπνισμα δεν επιτρέπεται μέσα στα διαμερίσματα, μόνο στο μπαλκόνι και ότι δεν επιτρέπονται κατοικίδια.

Ακύρωση κράτησης:
α. εάν ακυρώσετε την κράτηση 21 μέρες πριν την ημερομηνία αφιξής σας, τότε η προκαταβολή σας επιστρέφεται
β. εάν ακυρώσετε την κράτηση σε λιγότερο από 21 μέρες, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση που συντρέχουν λόγοι υγείας για την ακύρωση, η προκαταβολή επιστρέφεται μόνο εφόσον μας στείλετε με φαξ γνωμάτευση γιατρού.
γ. εάν ακυρώσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, θα χρεωθείτε με 50% του υπολοίπου της αξίας της διαμονής

Διαφύλαξη προσωπικών δεδομένων:
Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν πρόκειται ποτέ να παραχωρηθούν ή να πωληθούν σε οποιονδήποτε τρίτο.